Ріанна стала героїнею обкладинки нового номера журналу Interview, на якій постала в образі черниці, і дала інтерв'ю своєму колишньому стилісту Мелу Оттенбергу. Співачка розповіла про виховання дітей, відносини з A$AP Rocky та плани пластичної операції.

У Telegram- каналі ROXY ділиться інформацією про відносини, красу, здоров'я та новини про життя зірок.

Приєднуйтесь!

Для весняного випуску глянцю співачка позувала фешн-фотографу Наді Лі Коен, яка відома своєю співпрацею з Miu Miu, A$AP Rocky та Кім Кардаш'ян. Для зйомки зірка приміряла образи Dior, Bottega Veneta, Loewe, Loro Piana та Savage x Fenty.

Співачка, яка є для багатьох іконою стилю, зізналася, що далеко не завжди заздалегідь продумує свої образи для виходу у світ. Насамперед вона дбає про комфорт і називає себе лінивою мамою в плані вибору одягу.

"Я витрачаю багато часу на те, щоб одягнути дітей, а потім думаю: "Яке вбрання буде найзручнішим, щоб носити його поряд з ними? Що не викликатиме дискомфорту і не завадить мені їх тримати?".

У сім'ї Ріанни та A$AP Rocky турботою про власний зовнішній вигляд більше схильний репер, який мотивує свою кохану завжди виглядати добре.

"Поруч із цим чоловіком я почуваюся ледаркою. Я відчуваю, що, чорт візьми, виглядаю як його асистентка. Я сідаю в літак. Ми повинні бути в треніках. А він хоче бути в повному костюмі Bottega Veneta. І я така: "Навіщо ти так зі мною?

Співачка зізналася, що носить підгузки свого молодшого сина в люксовій міні-сумці Saint Laurent, і зазначила, що репер із тих батьків, хто не гидує змінити їхню дитину будь-якої миті.

"Роккі ніколи не ухилявся від цього. Він одягає сорочку на ніс і справляється з смердючим підгузком. Це навіть кумедно".

 

 

Ріанна згадала про початок відносин з A$AP Rocky, які почалися наприкінці 2019 року, і розповіла, чому вони не почали зустрічатися раніше, оскільки чутки про їхній роман ходили ще з 2012 року.

Ми бачили моду однаковою. Ми бачили креатив однаково. Ми часто опинялися в одних і тих же колах. А потім, коли ми виросли, ми стали постійно підтримувати творчість один одного. Я носила його речі, він з'являвся на моїх презентаціях. наприкінці 2019 року... [все почалося]".

36-річна зірка відзначила, що вони з репером знайомі дуже давно і бачили один одного у різні моменти життя та у стосунках з іншими людьми. І лише поступово зрозуміли, що готові бути разом.

"Ми знали, на що ми здатні і які неприємності можемо принести в життя один одного. Тому ми почали зустрічатися з великою обережністю. Я просто дозволила статися всьому, що мало статися. Просто: "Це квітка. Він або помре, або розквітне. Але я дозволю йому вирішити це самому.

"Я дозволила Богу вести мене і просто відпустила. Тому що в попередніх відносинах я старалася, старалася і старалася щосили, а ти все одно відчуваєш, що цього недостатньо. Тому, коли хтось бачить тебе повністю, вірить у тебе і вважає , що ти гідна бути матір'ю його дітей, це прекрасне почуття. Я відчувала те саме по відношенню до нього. Я знала, що він буде чудовим батьком".

 

 

Співачка не приховує, що на відносини їхньої пари позитивно вплинув час пандемії. Саме тоді вони змогли зблизитися та зрозуміти, що готові до створення сім'ї. "Якби не ковід, нам потрібно було б набагато більше часу, щоб відчути себе комфортно один з одним, щоб зрозуміти, що ми готові".

У травні 2022 року співачка народила сина, якого назвали RZA Athelston Mayers (Різа), а через рік на світ з'явилася друга дитина пари Ріот Роуз. Ріанна зазначає, що у майбутньому готова знову стати мамою. "Я не знаю, чого хоче Бог, але я хотіла б більше двох [дітей]. Я б спробувала народити дівчинку. Але, звичайно, якщо це буде ще один хлопчик, то це буде ще один хлопчик".

 

 

Незважаючи на те, що після народження двох дітей зірка знаходиться у чудовій формі, вона замислюється про операцію з підтяжки грудей. "Я хочу, щоб мої цицьки були притиснуті до плечей, прямо там, де вони були раніше. Я не хочу імпланти. Я просто хочу підтяжку".

На питання про страхи Ріанна відповіла, що після появи дітей її найбільше турбує їхній добробут, а також у неї "алергія" на зради. "Ніхто не попереджає, що, завівши дітей, ти хвилюватимешся кожну секунду свого життя. Правильно? І страшні зради, тому що розчарування — одна з тих емоцій, з якими я погано впораюся. Мені здається, що в мене просто алергія на це лайно".